سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایران سربلند

 

[ و فرمود : ] حکمت را هر جا باشد فراگیر که حکمت گاه در سینه منافق بود پس در سینه‏اش بجنبد تا برون شود و با همسانهاى خود در سینه مؤمن بیارمد . [نهج البلاغه]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?سیدشهاب الدین عالمیان

جمعه 86/6/30  ساعت 11:41 عصر

دولت تصمیمات سنگین را با مشورت بگیرد

دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین گفت:‌ اصلاح‌طلبان در حال حاضر خوب کار می‌کنند و ما با عقلای اصلاح‌طلب می‌توانیم کار کنیم و مشکلی نداریم.
دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین گفت:‌ اصلاح‌طلبان در حال حاضر خوب کار می‌کنند و ما با عقلای اصلاح‌طلب می‌توانیم کار کنیم و مشکلی نداریم.
محمدرضا باهنر در حاشیه نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوال افزود: اصلاح‌طلبان خوب کار می‌کنند و امیدواریم مثل ما به وحدت برسند .
وی گفت:‌ما خواهان یک صحنه عادلانه برای رقابت هستیم و امیدواریم که رقیب ما در این عرصه قوی باشد ما به دنبال یک رقیب ضعیف نمی گردیم مثل داربی استقلال و پیروزی است که هر دو زمانی می توانند خوب بازی کنند که هر دو قوی باشند ما به دنبال رقیب زمین گیر و ضعیف نیستیم ما به دوستان در دوم خرداد توصیه می کنیم که افراطی‌ها را حاشیه بکشانند چرا که ما با عقلای اصلاح طلب می توانیم کار کنیم و مشکلی نداریم.
باهنر با بیان این‌که " هنوز برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس هشتم تصمیمی نگرفته و لیست‌ها هنوز مشخص نشده است" در مورد اظهاراتی در مورد جامعه‌ روحانیت مبارز در سایت شخصی یک اصولگرا علی‌رغم تاکید اصولگرایان بر پرهیز از تخریب دیگر چهره‌ها گفت:‌ شما باید از صاحب چنین اظهاراتی سوال بپرسید، در هر صورت مجموعه اصولگرایان و تریبون اصولگرایی دارای تعریف است و این فرد تریبون اصولگرایان نیست. این خانم مواضع ویژه‌ خودشان را دارند که می‌شود جداگانه آن را تحلیل کرد ولی ما تاکید بر این داریم که تحلیل‌های افراطی راه به جایی نمی‌برد و همه جناح‌ها باید تلاش کنند که میدان کار را به عقلای جناح خود بسپارند وافراطی‌ها را به حاشیه برانند.
نائب رییس مجلس شورای اسلامی در مورد تغییر ساعت کارها در ماه مبارک رمضان و موضع مجلس در این زمینه گفت:‌ تقریبا نه روز از ماه رمضان گذشته است و اگر مجلس بخواهد اقدام قانونی انجام دهد ۱۰ ، ۱۵ روز طول می‌کشد و به پایان ماه رمضان می‌رسیم ولی توصیه ما این است که این تصمیمات سنگین را دولت با مشورت بیشتری بگیرد و با سرعت و یا بدون مشورت در این ارتباط تصمیمی نگیرد.
وی درباره صحت نامه مخالفت‌آمیز رییس مجلس شورای اسلامی در این ارتباط به رییس‌جمهور گفت: ‌این سوال را از آقای حداد بپرسید.
دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین در مورد وضعیت اصولگرایان نیز گفت: ما نسبت به وحدت اصولگرایان خیلی امیدواریم و کارها نسبتا بر وفق مراد پیش می‌رود و این دفعه به وحدت و موفقیت اصولگرایان بالای ۹۰ درصد امیدواریم و امیدواریم فرایند آغاز شده به خوبی ادامه پیدا کند و تا پایان ادامه یابد.
باهنر در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که برخی از نمایندگان آمارهای ارائه شده در گزارش برنامه‌ چهارم توسعه را خطرناک و ناهماهنگ با واقعیت دانسته‌اند، گفت: آمارهایی که آقای رییس‌جمهور ارائه دادند آمارهای خلاف واقعی نیست ولی برخی از آمارهایی که ارائه شده عرفی نیست؛ چراکه آقای احمدی‌نژاد عملکرد دو ساله خود را با عملکرد هشت ساله دولت قبل مقایسه کرده بودند و در صورتی که مقایسه‌ها باید مثلا دو سال به دوسال یا چهار سال به چهار سال صورت بگیرد و مقایسه عرفی این‌گونه است. ولی به هر حال با توجه به این نوع مقایسه موفقیت دولت آقای احمدی‌نژاد خوب بوده است و ما منتظر گزارش عملکرد دولت در ارتباط با برنامه چهارم در سال ۸۵ و ۸۶ منتهی به شهریور ۸۶ هستیم و ایشان وعده دادند که این گزارش را در هنگام ارائه‌ بودجه ۸۷ ارائه دهند.
وی در پاسخ به سوالی در مورد گرانی‌ها و این‌که برخی معتقدند اقدامات دولت باعث افزایش گرانی شده است، گفت: شما باید دقت کنید هر سیاستی که اعمال می‌شود در کنار آثار مثبتی که دارد ممکن است اثرات منفی نیز داشته باشد. دولت در این دو سال فعالیت گسترده عمرانی داشته که چند برابر برخی از سال‌های گذشته نیز بوده است. دولت در راستای توزیع عادلانه تسهیلات بانکی در نقاط مختلف کشور در راستای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال تلاش کرده است و در کنار آن آثاری نیز روی تورم داشته است و به هر حال باید راهکاری اندیشیده شود که این تورم کاهش پیدا کند.
وی در پاسخ به این سوالی مبنی بر نادرستی آمارهای ارائه شده گفت: آمارهایی که دولت می‌دهد درست است، البته دولت در مقایسه‌ آماری خود از یک سری شاخص استفاده کرده است که به طور کلی در ارائه گزارش از شاخص‌های دیگری نیز استفاده می‌شود، ولی در مجموع آمارهایی که دولت ارائه داده آمارهای درست و خوبی است.
باهنر در بخش دیگر گفت‌وگوی خود با خبرنگاران به فعالیت‌های پرونده هسته‌یی ایران اشاره کرد و گفت:‌ تبعیت اروپایی‌ها از سیاست‌های امریکای‌ها هیچ زمان به نفع اروپایی‌ها در مورد ایران نبوده است و ما به اروپایی‌ها توصیه می‌کنیم که استقلال خود را حفظ کنند و از سیاست‌های امریکا در این ارتباط تبعیت نکنند.
وی با بیان این‌که " در حال حاضر همکاری‌های بین ایران و آژانس همکاری‌های خوبی است و آژانس اعلام کرده که ما می‌توانیم خود مشکلات‌مان را با ایران حل کنیم" گفت:‌ ایران در فعالیت‌های هسته‌یی خود انحرافی نداشته است و ما در ادامه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌یی خود توقفی ایجاد نمی‌کنیم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در مورد اظهارات اخیر وزارت امور فرانسه گفت: تلقی‌ ما این است که این اظهار نظرها بیشتر به خاطر تازه کاری وزیر امور خارجه‌ فرانسه و ناشی‌گری اوست و دیدیم که بعدا عذرخواهی نیز کرد.
البته ما یک علائمی می‌بینیم که فرانسه در دور جدید فعالیت‌های خود گویی قصد دارد با سیاست‌های آمریکا همراهی بیشتری کند، در صورتی که ما به فرانسوی‌ها توصیه می‌کنیم در این مسیر قرار نگیرند و استقلال اروپا همیشه از امریکا به نفع خود اروپا و مردم اروپا تمام شده است.
وی تاکید کرد: ‌امریکایی‌ها در سیاست‌های خود در خاورمیانه توفیقی پیدا نکرده‌اند و مهم‌ترین مشکل آمریکایی‌ها در منطقه مساله‌ افغانستان و عراق است. آمریکایی‌ها تحفه جدیدی برای مردم فلسطین ندارند و ما معتقدیم که سرنوشت فلسطین را باید خود مردم فلسطین تعیین کنند. پنجشنبه‌شب نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین با حضور گروه‌های چهارده‌گانه عضو جبهه‌ پیروان خط امام و رهبری و همچنین برخی از شخصیت‌های اصولگرا و نمایندگان مجلس در دانشگاه امام صادق(ع) همراه با اقامه نماز به امامت آیت‌الله مهدوی کنی و مراسم افطاری برگزار شد و بعد از مراسم افطار مهندس باهنر دبیرکل جامعه‌ اسلامی مهندسین و صدر دبیر شورای مرکزی جبهه‌ متحده‌ اصولگرایان سخنرانی کردند و به ارائه‌ گزارشی از فعالیت اصولگرایان برای انتخابات مجلس هشتم پرداختند.
محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین هم‌چنین طی سخنانی در این مراسم یادآور شد: اصولگرایان در دو جریان انتخابات ریاست جمهوری نهم و شورای اسلامی دور سوم نتوانستند به وحدت کامل برسند ولی مشیت الهی بر این قرار گرفت که در انتخابات ریاست جمهوری، دولتی انتخاب شود که اصولگرای ناب و مورد رضایت مردم و از جنس مردم است. مسوولیت اجرایی کشور بر عهده‌ دولتی قرار گرفت که زنده کننده داستان‌های دفاع مقدس و همچنین تلاش‌های بدون منتی است که در اوایل انقلاب صورت می‌گرفت و در حقیقت آب رفته را به جوی برگرداند و این نتیجه همت‌ها، زحمت‌ها و خون دل‌هایی است که جریان اصولگرا ظرف دهه‌ قبل از سال ۸۴ خورد و این تلاش‌ها را دنبال کرد و خداوند نیز تفضل کرد که یک بار دیگر اصولگرایان در میدان خدمت به مردم فعال کرد و امید داریم که در این صحنه‌ آزمایش موفق شویم و حرکت‌مان نتیجه‌بخش باشد.
باهنر ادامه داد: در انتخابات شوراها وضعیت وحدت اصولگرایان بهتر از انتخابات دوره‌ نهم ریاست جمهور بود ولی خوب وحدت اصولگرایان به صورت صد در صد اتفاق نیفتاد و در جاهایی در جریان این انتخابات رقیب توانست در شوراها نفوذ پیدا کند.
وی گفت: ‌به دنبال این اتفاق برخی از دوستان آمدند و تحلیل‌های غیرواقعی ارائه دادند و با توجه به این‌که رقیب توانسته بود در برخی از شوراها نفوذ پیدا کند، این تحلیل را ارائه دادند که نفوذ ورای اصولگرایان نسبت به انتخابات ریاست جمهوری نهم کم شده است. در صورتی که این تحلیل کاملا نادرست بود. ما اگر نگاهی به ترکیب شوراهای دور سوم در سراسر کشور به خصوص در مراکز استان‌ها داشته باشیم، متوجه می‌شویم که ترکیب آرا در انتخابت شورای اسلامی سوم نسبت به انتخابات ریاست جمهوری نهم بیشتر به نفع اصولگرایان بود.
باهنر افزود: در انتخابات شوراها و مجلس که یک دموکراسی گسترده است تعداد کاندیداها زیاد است، مثلا در انتخابات شوراها با در نظر گرفتن مراکز استان‌ها و شهرهای کوچک تعداد منتخبین بیش از دویست هزار نفر است و ما اگر یک مقایسه‌ای داشته باشیم متوجه می‌شویم که ترکیب شوراها در مراکز استان‌ها از ترکیب مجلس هفتم نیز بیشتر به نفع جریان اصولگراست. در مجلس هفتم ترکیب به نفع اصولگرایان است، ولی در این مجلس اقلیت نیز حضور دارند و وقتی که مساله‌ مهمی مطرح می‌شود آن‌ها ۸۰ الی ۹۰ رای برای خود دارند و می‌توان آرای حدود یک سوم مجلس را کسب کنند.
وی گفت: در انتخابات شوراها آرای ما خیلی بیشتر از دو، سوم است و در این انتخابات ما بار دیگر شاهد بودیم که مردم حاکمیت گفتمان اصولگرا را مورد تایید مجدد قرار دادند و در رای دادن به جریان اصولگرا تردیدی به خود را ه ندادند.
وی گفت: ما در آستانه انتخابات مجلس هشتم هستیم و در این راستا تصمیم بر آن شد که برای ادامه موفقیت از تجربیاتی که در جریان انتخابات قبلی داشتیم، استفاده کنیم و تلاش‌مان را برای وحدت اصولگرایان بیشتر و راسخ‌تر کنیم.
وی گفت:‌البته در قبل نیز تلاش‌هایی برای وحدت اصولگرایان صورت می‌گرفت اما در جریان این فعالیت‌ها بعضا دو سوال مطرح می‌شد؛ اول، پایگاه حقوقی کسانی که در جریان فعالیت وحدت حضور دارند چیست؟ و دوم، در تعیین مصادیق سوالاتی به وجود می‌آید؟
وی گفت: اصولگرایان در سیاست‌های راهبردی اختلافاتی با یکدیگر ندارند، آن‌ها همه به ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب معتقد هستند و در خط امام و ولایت فقیه حرکت می‌کنند و دفاع از جمهوریت نظام و آرمان‌های اسلامی را مدنظر خود قرار دارند؛ بنابراین در سیاست راهبردی اصولگرایان مشکلی نداشتند بلکه برای تعیین شاخص‌ها و مصداق‌ها با توجه به تعریف چندان روشنی که وجود نداشت بعضا سوال‌ها و مباحثی پیش می‌آمد. با توجه به این تجربیات در سال ۸۶ گروهی از دوستان گردهم در آمدند و جلساتی را برگزار کردند و در این راستا یک گروه ۹ نفره تشکیل شد که این گروه ۹ نفره موظف بود که به سوالاتی که در این دو زمینه‌ مطرح بود، پاسخ دهد و مکانیزمی را تعریف کند که چنین سوالی به وجود نیاید و با توجه به جلساتی که برگزار شد، آن‌ها آمدند و سه ضلع برای جریان اصولگرا تشکیل دادند؛ گروه‌های عضو جبهه‌ پیروان خط امام ورهبری که خود متشکل از چهارده تشکل هستند و قرار شد از این گروه‌های چهارده گانه دو نماینده حضور داشته باشند و بعد از آن از بلوک دوستانی که مدعی بودند بیشتر طرفدار رییس‌جمهور هستند دو نفر انتخاب شدند البته ما به آن‌ها گفته‌ایم که نباید طرفداران رییس‌جمهور طرفداری از رییس‌جمهور را به خود محدود کنند؛ چراکه قاطبه‌ اصولگرایان با دولت نهم همراهی دارند ولی خوب این دوستان مدعی طرفداری بیشتر از رییس‌جمهور هستند. بلوک سوم نیز متشکل از اصولگرایانی مانند ایثارگران ، اصولگرایان تحول خواه ، آبادگران جوان ، آبادگران مجلس و .. است که در این مجموعه به طور کلی ۶ نفر به عنوان نمایندگان حقوقی این سه بلوک انتخاب شدند. در ادامه ۵ نفر نیز به عنوان مرضی الاطراف انتخاب شدند و به طور کلی فرماندهی کل انتخابات در جریان اصولگرا برای انتخابات مجلس هشتم بر عهده‌ این ۱۱ نفر قرار گرفت.
وی گفت: این سه ضلع تقریبا ۸۵ الی ۹۰ درصد از گروه‌های اصولگرا را تحت پوشش قرار داده است.
وی ادامه داد: البته در این میان ممکن است گروه‌هایی از جریان اصولگرا نتوانسته باشند در این سه ضلع جاسازی شوند که البته تلاش‌هایی در این ارتباط در حال صورت گرفتن است.
وی گفت: ممکن است که برخی از این گروه‌ها مدعی شوند که ما در جریان اصولگرا ضلع چهارم هستیم ولی دوستان در جبهه‌ متحده اصولگرایان به این نتیجه‌ نرسیدند که ضلع چهارمی را تعریف کنند.
باهنر گفت: تاکنون فعالیت‌های اصولگرایان و این جبهه خوب بوده است و اکنون پایگاه حقوقی این ۱۱ نفر در جریان اصولگرا کاملا مشخص است.
وی گفت: در هنگام بررسی مصداق‌ها مثلا این مکانیزم تعریف شده که برای صلاحیت کاندیداها از ۱۱ نفر اصولگرایان ۸ نفر به این مساله یعنی صلاحیت کاندیدا رای دهند و تایید کنند که فرد برای انتخابات دارای صلاحیت و برای مسائلی مانند کارآمدی و مقبولیت ۷ نفر از ۱۱ نفر به آن کاندیدا رای دهند و قانع شوند که این فرد دارای چنین خصوصیاتی است.
وی گفت: با توجه به این مکانیزم امیدواریم که حداقل دو سال قبلی که قبلا در جریان فعالیت اصولگرایان پیش می‌آید به وجود نیاید و اگر به وجود آید پاسخ روشن و شفافی برای آن داریم.
وی به فعالیت جبهه‌ متحده اصولگرایان در استان‌ها اشاره کرد و گفت:‌ فعالیت جبهه‌ متحده اصولگرایان در استان‌ها نیز با سرعت و کیفیت خوبی به جلو می‌رود.
وی گفت: البته ما در اینجا یک کار میدانی در حال انجام داریم و هیچ‌کس نمی‌تواند تضمین کند که تا آخر مشکلی پیش نمی‌آید.
باهنر ادامه داد: پیش‌بینی می‌ کنیم که اگر در گذشته ۶۰ الی ۷۰ درصد به وحدت کامل اصولگرایان امیدوار بودیم این دفعه امیدمان به وحدت اصولگرایان بالای ۹۰ الی ۹۵ درصد است و ۵ درصد باقی مانده را برای این می‌گذاریم که فرضا ممکن است اختلافی ایجاد شود.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با ابراز امیدواری مبنی بر این‌که " اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم بتوانند به وحدت کامل برسند " گفت: با دولت و مجلس نیز صحبت کرده‌ایم و گفته‌ایم که اگر اصولگرایان به وحدت کامل برسند باز هم عملکرد این دو نهاد در جلب آرای مردم بسیار موثر و تاثیرگذار است. ما باید در کنار وحدت اصولگرایان کارآمدی، خدمت بدون منت و توانمندی را به نمایش بگذاریم.
وی گفت: البته نظر شخصی من این است که ما دو، سه تا چالش جدی پیش رو داریم که از جمله آن مساله‌ تورم است که باید فکری اساسی برای آن شود و در واقع احساس مردم از تورم بیش از آن چیزی است که مسوولان با آمار از تورم ارائه می‌دهند. احساس مردم از گرانی خیلی احساس سنگینی است و باید این را حل کرد به خصوص در بخش‌هایی مثل مسکن.
وی همچنین به مساله هسته‌یی کشورمان اشاره کرد و گفت: ‌ما در زمینه هسته‌یی تاکنون موفقیت‌ها و توفیقات خوبی را داشته‌ایم ولی در حال حاضر صحبت از قطعنامه‌ سوم است. البته این احتمال باتوجه به مذاکراتی که صورت می‌گیرد وجود دارد که صدور قطعنامه سوم به تاخیر بیفتد یا انجام نشود، ولی ما باید با مردم در این ارتباط صحبت کنیم و باید به آن‌ها بگوییم چیزهایی که در این ارتباط به دست آوردیم بیش از آن چیزی است که از دست می‌دهیم، مثلا ممکن است نرخ برخی از کالاها افزایش پیدا کند. مثلا بیمه‌ گران شود و یا برخی از کالاها را به ما نفروشند ولی باید به مردم گفت چیزی که به دست می‌آوریم خیلی گران قیمت‌تر از آن چیزی است که از دست می‌دهیم.
وی گفت: دولت و مجلس باید تصویری از کارآمدی و خدمت بدون منت را به نمایش بگذارند البته من بارها گفته‌ام دولت، رییس‌جمهور و این کابینه مصداق خدمت بدون منت هستند و این دولت در خدمت رسانی به مردم حرص و ولع دارد ولی ممکن است که درکارهای کارشناسی چند ایراد ما به دولت بگیریم و چند ایراد دولت به مجلس بگیرد ولی این‌ها با مذاکره حل می‌شود.
وی گفت: امیدواریم با وحدت و همدلی و عملکرد مناسب دولت ومجلس پروژه مهم انتخابات مجلس هشتم به سرمنزل مقصود به صورت مناسب برسد.
وی گفت:‌ما دو سه ماه پیش فکر می‌کردیم که بحث مجلس ششم را دیگر تکرار نکنیم؛ چراکه یک اتفاق بود که رخ داده و به خیر گذشته است و دیگر روح خودمان و دوستان‌مان را از یادآوری این مسائل آزرده نکنیم.
باهنر تاکید کرد: وظیفه ما و شما بسیار سنگین است و باید تمام همت خود را بگذاریم که مردم ان‌شاالله یک مجلس اصولگرا را انتخاب کنند. البته در این جریان افراد مهم نیستند، مهم نیست که من یا حسن یا تقی و یا .. در مجلس باشیم یا نباشیم، مهم این است که یک مجلس اصولگرا و معتقد به ارزش‌های اصولگرا انتخاب شود و چنین مجلسی را داشته باشیم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در ابتدای این مراسم با اشاره به برگزاری این مراسم افطاری گفت: در ابتدا تصمیم بر آن داشتیم که از سیداحمد خاتمی برای حضور در این جلسه دعوت کنیم که به دلایلی این محقق نشد و بعد از آن خدمت آیت‌الله مهدوی کنی رسیدیم و درخواست سنتی خود را برای برگزاری این مراسم افطاری مطرح کردیم که ایشان قبول کردند. توفیق داشتیم که امروز در خدمت ایشان باشیم. البته قرار بود که ایشان سخنرانی کوتاهی نیز داشته باشند ولی بعد از اقامه‌ نماز به علت این‌که حال‌شان چندان مساعد نبود، سلام به دوستان رساندند و فرمودند که حالم چندان مساعد نیست که در جلسه شرکت کنم.
گزارش: خبرگزارى ایسنا

نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

هشدارهاشمی
درمان اقتصادایران
راه نجات کشور
خاتمی و اصلاح طلبی
قدری تامل
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

151087

بازدید امروز

53

بازدید دیروز

13

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم

ایران سربلند
سیدشهاب الدین عالمیان
حدود26 سال سابقه ی اجرایی وفرهنگی درآموزش و پرورش تهران دارم.فارغ التحصیل رشته ی اقتصادازدانشگاه تهران هستم.

 لوگوی وبلاگ

ایران سربلند

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

86

 لینک دوستان

به وسعت دنیا
« یا مهدی ادرکنی »
دوستداران حقیقت
کوثر
وبلاگ حامیان وطن

لوگوی دوستان






















آوای آشنا

اشتراک