سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ایران سربلند

 

هرگاه مرد با ایمان برادر خود را خشمگین ساخت ، میان خود و او جدائى انداخت . [ گویند : حشمه و أحشمه ، چون او را بخشم آورد . و گفته‏اند شرمگین شدن و خشم آوردن را براى او خواست . و آن گاه جدائى اوست ] . [ و اکنون هنگام آن است که گزیده‏هاى سخن امیر مؤمنان علیه السّلام را پایان دهیم ، حالى که خداى سبحان را بر این منّت که نهاد و توفیقى که به ما داد سپاس مى‏گوییم . که آنچه پراکنده بود فراهم کردیم و آنچه دور مى‏نمود نزدیک آوردیم . و چنانکه در آغاز بر عهده نهادیم بر آنیم که برگهاى سفید در پایان هر باب بنهیم تا آنچه از دست شده و به دست آریم در آن برگها بگذاریم . و بود که سخنى پوشیده آشکار شود و از آن پس که دور مینمود به دست آید . و توفیق ما جز با خدا نیست . بر او توکل کردیم و او ما را بسنده و نیکوکار گزار است . و این در رجب سال چهار صد از هجرت است و درود بر سید ما محمد خاتم پیمبران و هدایت کننده به بهترین راه و بر آل پاک و یاران او باد که ستارگان یقین‏اند . ] [نهج البلاغه]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?سیدشهاب الدین عالمیان

چهارشنبه 86/7/25  ساعت 11:33 عصر

حمله بی‌سابقه الهام به خاتمی و هاشمی

«غلامحسین الهام» سخنگوی دولت در تازه‌ترین اظهارات خود با تکرار ادعاهای پیشین مبنی بر «موفقیت‌آمیز بودن» سفر اخیر احمدی‌نژاد به نیویورک، پا را فراتر گذاشت و طرح «سیدمحمد خاتمی» درباره گفت‌وگوی تمدنها را زیر سؤال برد و در اظهاراتی بی‌سابقه، ایده خاتمی را «منفعلانه» خواند.

الهام در برنامه «آژیر خطر در نیویورک» که در دانشگاه شاهد برگزار شده بود، مدعی شد: طرح گفتگوی تمدنها در سازمان ملل متحد، گفتمانی به طور کامل از موضع انفعال بود و این ارتباطات، پیام انقلاب اسلامی ایران را منتقل‌ نکرد.

الهام با طرح این ادعا که «طرح گفتگوی تمدنها از موضعی انفعالی و ارتباطات منفعلانه، به نوعی منتهی به کرنش در برابر نظام سلطه بود»، تصریح کرد: ارتباطات بعد از ماجرای طرح گفتگوی تمدن ها نیز به گونه‌ای بود که در برابر نظام سلطه آمریکایی گردن کج کردیم و نتیجه این مواضع منفعلانه این شد که از سوی آمریکا به عنوان محور شرارت نیز معرفی شدیم و پس از آن نیز تهدیدات و شرارت های آمریکا در منطقه و علیه نظام جمهوری اسلامی ایجاد شد.

سخنگوی دولت همچنین در واکنش به هشدارهای پیاپی هاشمی‌رفسنجانی که شرایط کنونی کشور را «ویژه» می‌داند، به طرح انتقاداتی بی‌سابقه علیه هاشمی پرداخت و گفت: متاسفانه برخی برای اینکه عظمت جمهوری اسلامی ایران در سایه رهبری و مردم و تدبیر رئیس جمهور شکل نگیرد و ایران منفعل شده و لذتها به کام مردم خوش نیاید با اینگونه ادبیات می‌خواهند افکار عمومی را مشوش کنند.

وی با بیان اینکه «این افراد می‌خواهند با این نوع ادبیات خود را زنده نگه دارند»، گفت: ایران امروز بسیار قدرتمندتر از گذشته است و تهدیدها نیز بسیار ناکارآمد است و ما هرچند تهدیدها را جدی نمی‌بینیم اما از نظر اقتصادی و نظامی و سیاسی آمادگی کامل داریم.


نظر شما( )
?سیدشهاب الدین عالمیان

چهارشنبه 86/7/25  ساعت 11:28 عصر

درپیشگاه حافظ(4)

دوش وقـت سحر از غصه نجاتـم دادند
واندر آن ظلمت شـب آب حیاتـم دادند
بیخود از شعشـعـه پرتو ذاتـم کردند
باده از جام تـجـلی صـفاتـم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شـب قدر که این تازه براتـم دادند
بـعد از این روی من و آینه وصف جـمال
کـه در آن جا خبر از جلوه ذاتـم دادند
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب
مستـحـق بودم و این‌ها به زکاتم دادند
هاتـف آن روز به من مژده این دولت داد
کـه بدان جور و جفا صبر و ثباتـم دادند
این همه شهد و شکر کز سخنم می‌ریزد
اجر صبریسـت کز آن شاخ نباتـم دادند
همـت حافـظ و انفاس سحرخیزان بود
کـه ز بـند غـم ایام نـجاتـم دادند


نظر شما( )
?سیدشهاب الدین عالمیان

یکشنبه 86/7/8  ساعت 8:55 صبح

درآستانه ی قدر

رمضان فصل تکوین جهانی جدید، لیله‌القدر روز شکل گرفتن انسان تراز خدا و عید فطر روز پایان آفرینش آن عالم نو و این آدم نوین است.

گویا همین دیروز بود که میزبان بی‌نیاز، آن کریم صادق امین را با سبدی از بشارت به استقبال ما فرستاده بود:
“... در این ماه نفس‌های شما حکم تسبیح را دارد. خواب‌های شما عبادت است، شیاطین در غل و زنجیرند، درهای جهنم بسته است...”

هرچند، ما که در روزهای سپری شده از ماه، شیطان را در حبس حس نکرده‌ایم. در ماه‌های دیگر چه گناهانی می‌کردند که در این ماه نمی‌کنند. دروغ می‌گفتند و دیگر نمی‌گویند؟ به گفته‌های خود عمل نمی‌کردند و در این ماه عمل می‌کنند؟ بندگان خدا را تحقیر می‌کردند و دیگر نمی‌کنند؟ بی‌گناهان را زندانی می‌کردند و دیگر نمی‌کنند؟ به افراد تهمت می‌زدند و دیگر نمی‌زنند؟ عوام‌فریبی می‌کردند و دیگر نمی‌کنند؟ ...؟

راستی اگر شیاطین در غل و زنجیرند، پس این همه ظلم و گناه در جامعه روزه‌داران از کجاست؟ پیامبر خدا که وعده دروغ نمی‌دهد.

گویا آن میزبان حکیم در ماه میهمانی و مجلس ضیافت خصوصی خود اکراه و اجبار را بر بندگان خود نپسندیده است. از کرامت میزبان به‌دور است که میهمان را به‌کاری مجبور کند. شاید در غل و زنجیر بودن شیاطین به این معنی باشد که آن‌ها وادار شده‌اند برای مدتی دست از وسوسه انسان بردارند، ولی این بدین معنی نیست که انسان‌ها هم وادار شده باشند به دنبال ارتباط با شیاطین نباشند. رابطه شیطان با انسان که در ماه‌های دیگر دوسویه است، از آن طرف وسوسه و از این طرف لبیک و پیروی، در این ماه یک‌سویه شده است. از آن طرف وسوسه و امر به پلیدی متوقف گردیده است، ولی از این طرف راه ارتباطی همواره باز است. شیاطین زندانی هستند، ولی نه زندانی ممنوع الملاقات!

میزبان لطیف راه وسوسه‌ها را مسدود کرده و موانع پرواز را برطرف کرده است، تا انسان آزاد و رها اوج بگیرد. ولی شگفتا که این مخلوق دوپا به جای بال گشودن و پرواز در ملکوت، یا در نوبت ملاقات شیطان ایستاده‌است و یا پشت دروازه جهنم منتظر است و با اصرار و التماس درخواست گشوده شدن دروازه را دارد.

بی حکمت نیست در آن مجلس که پیک امین خطبه استقبالیه میزبان را قرائت می‌کرد، وقتی آن میهمان ناب در پایان خطبه از جای برخاست و از بهترین کاری که در ماه میهمانی می‌توان انجام داد پرسش نمود، پاسخ شنید: “ورع و پرهیز از آن‌چه خدا از آن نهی فرموده است، یعنی دوری از گناه”

در آن‌جا کسی نپرسید، مگر گناه زاییده تعامل انسان و شیطان نیست، پس حالا که شیاطین دربندند، گناه دیگر چه صیغه‌ای است؟ شاید دلیل اصلی عظمت دوری از گناه در این ماه این باشد که اگر در گناهان ماه‌های دیگر انسان، شیطان نیز به‌واسطه آورده خود یعنی وسوسه شریک جرم است، در ماه میهمانی مسئولیت طغیان و نافرمانی انسان به طور کامل به عهده خود اوست.

رمضان از نیمه گذشته است. گویا همین دیروز بود که استهلال‌گران به‌دنبال هلال ماه صیام می‌گشتند. ما همیشه برای به‌آخر رسیدن این ماه لحظه‌شماری کرده‌ایم. کم سن‌وسال‌تر که بودیم وقتی ماه رمضان به روز نهم می‌رسید، با خوشحالی می‌گفتند رمضان به هُم‌هُم افتاده است و دارد نفس‌های آخر را می‌کشد: نهُم، دهُم، یازدهُم، ... روزهای آخر ماه هم که روزهای غشنی غشنی بود.

شب‌های قدر در پیش است. فرصت زیادی تا پایان ضیافت الهی باقی نمانده است. استهلال‌گران دارند آماده شکار هلال شب اول شوال می‌شوند. میادین شهر در انتظار آتش‌بازی جشن پایان ضیافت به سر می‌برند. دور نیست که جار بزنند عیدسعید فطر مبارک باد!

بدبخت کسی است که از ماه میهمانی خدا خارج شود، در حالی که آمرزیده نشده باشد و حال روز اول شوال او با حال روز آخر شعبانش یکسان یا بدتر از آن باشد.

خوش به حال کسی که رمضان، لیلة‌القدر، و عید فطر را آغاز تلاش برای حیاتی سبز و فرصتی برای درانداختن طرحی نو ببیند.                                                                                          

علی اصغرخدایاری


نظر شما( )
?سیدشهاب الدین عالمیان

پنج شنبه 86/7/5  ساعت 11:17 عصر

انتقاد از مداحی‌ها

دبیرکل مجمع مدرسین حوزه علمیه قم با انتقاد شدید از برخی مداحان اهل بیت و محتوای اشعار آنان در خصوص ائمه اطهار گفت: در این چند سال اخیر، برخی با هدف ترویج شیعه، آسیب‌هایی به دین زدند که باید آسیب‌شناسی شود.

سیدحسین موسوی تبریزی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی آفتاب سه عامل تبلیغات دشمنان شیعه، تعبیرات غلوآمیز درباره ائمه و تعریف از مصادیق ظاهری ائمه را در آسیب زدن به شیعه و ائمه موثر دانست.

وی گفت: برای مثال گاهی در سخنرانی‌ها، مداحان در تعریف از ائمه غلوگویی می‌کنند و حتی متاسفانه برخی از علما و روحانیون نیز به دلیل خوشایند بودن این مسایل برای مردم، در تعریفات خود غلو می‌کنند، اگر این تعبیرات عین غلو نباشد اما مقدمه غلو است که مردم را به انحراف می‌کشاند.

وی با بیان اینکه «بزرگنمایی از دو جهت به شیعه آسیب می‌زند»، افزود: از امامان آمده «آنان که غلو می‌کنند ما را آن گونه که هستیم معرفی نمی‌کنند و از سوی دیگر بهانه‌ای به دست دشمنان می‌دهند تا ما را تخریب کنند».

موسوی تبریزی با تاکید بر این که امام علی(ع) نیز با غلو مخالف بود،‌ افزود: برخی مداحان در تعریف خود از ائمه، به چشم، ابرو، قیافه و بوی سیب اشاره می‌کنند که بسیار مبتذل و نگران کننده است.

وی با اشاره به پخش برخی از این مجالس از تلویزیون گفت: ترویج این مداحی‌ها از صدا و سیما باعث شد که عده‌ای در حوزه جرات اعتراض پیدا نکنند اما اکنون خوشبختانه همه نسبت به این مجالس انتقاد دارند. برای مثال چندی پیش از سوی ارگان‌های تبلیغاتی نواری ضبط شده‌ای برای من فرستادند که با آهنگ‌های لس‌آنجلسی همراه بود. اسامی دختران را در آهنگ حذف کرده و اسم مهدی، حسین وعلی به جای آن گذاشته اند که کیفیت خواندن‌ها،‌کف زدن و سینه‌زدن در آن بسیار سخیف بود.

وی افزود: بعضی از فرق صوفی‌ها، عاقل و متدین هستند اما برخی دیگر صوفی‌های منحرف محسوب می‌‌شوند که سینه‌ می‌زدند و غش و کف می‌کنند و مدام اسم علی(ع) را به زبان می‌آورند که جوانان ما را منحرف می‌کنند و آسیب بسیاری نیز به شیعه می‌زنند.

وی با بیان اینکه «همه علمای عاشق اهل بیت باید وارد میدان شوند و با این انحرافات به مبارزه بپردازند»، گفت: باید از خودمان و روحانیت انتقاد کنیم، چرا که گاهی اوقات روحانیت مسئولیت خود را فراموش می‌کند و یا برخی هم از ترس برنامه‌های حکومتی و به دلیل آن که از صدا و سیما هم پخش می‌شود از انتقاد می‌ترسند اما پخش شدن این مسایل از تلویزیون نباید باعث آن شود که ما هم از انتقاد کردن بترسیم چرا که ترویج این مسایل، دین باطل را به دنبال دارد.

وی با اشاره به فیلم‌های صدا و سیما گفت: این فیلم‌ها از نظر حقوقی و شرعی با اسلام تطبیق ندارند و شان اسلام را نگاه نمی‌دارند، البته چند وقتی است که از مشاور مسایل اسلامی کمک گرفته می‌شود اما بازهم کم است و باید تاریخ شناس، اسلام شناس و حقوق شناس هم حضور داشته باشند.

موسوی تبریزی با انتقاد از عملکرد روحانیت در اصلاح امور شرعی و فقهی گفت: ما فکر می‌کنیم که اگر کوچکترین انتقادی کنیم،‌ اعتبار خود را نزد مردم از دست می‌دهیم. مردم فکر می‌کنند که ما شب و روز گریه می‌کنیم اما باید فکر مردم را درست نماییم و باید افکار ناصحیح ،ولو این که در کیفیت عبادت و دعا باشد، را صحیح کنیم.

موسوی تبریزی در پایان سخنانش افزود: مجالس عزاداری ائمه باید به کلاس درس و آموزش دین تبدیل شود تا به صورت ریشه‌ای و اساسی افکار عمومی نیز اصلاح شود.


نظر شما( )
?سیدشهاب الدین عالمیان

پنج شنبه 86/7/5  ساعت 9:21 صبح

واکنش خاتمی به اقدام رییس دانشگاه کلمبیا

این عمل اهانت به ملت‌های ایران و آمریکا بود

رییس جمهور سابق کشورمان ،درجمع خبرنگاران و در واکنش به سخنان توهین آمیز رییس دانشگاه کلمبیا در اهانت به رییس جمهور کشورمان با بیان اینکه «واقعا از رفتار رییس یک دانشگاه که باید نماینده ادب و اخلاق باشد تعجب می‌کنم»، گفت:« کار رییس دانشگاه کلمبیا زشت و دور از شان یک رییس دانشگاه بود.»
حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی با تاکید بر لزوم رعایت شرایط جهت ارائه بحث های آزاد و ارائه نظریات، رفتار رییس دانشگاه کلمبیا را از جهت آن که دور از ادبیات طرح مباحث آزاد بود اهانت به مردم آمریکا و محیط فرهنگی دانست که او چنین جملاتی را در آنجا ادا کرده است.
وی در ادامه با بیان این که رییس جمهور نماینده ملت است، اقدام رییس دانشگاه کلمبیا را از این جهت توهین به ملت ایران دانست و تصریح کرد:‌«‌ ما نیز باید طوری رفتار کنیم که زمینه این اقدامات فراهم نشود.»
رییس موسسه بین المللی گفت و گوی فرهنگها و تمدنها در ادامه همچنین به مصوبه اخیر کنگره آمریکا اشاره کرد و با یاد اوری اظهاراتش در مقطعی که زمزمه‌های قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی در آمریکا مطرح شده بود، با تکیه بر آن اظهارات، این اقدام را پوست خربزه‌ای دانست که تندرو‌های آمریکایی برای فرار به جلو به آن متوسل شدند وسعی می‌کنند دیگران را با خود شریک کنند.
سد محمد خاتمی با بیان این که درهمان اظهارات هشدار دادم که مبادا ملت آمریکا فریب این رفتار را بخورند و این امر اتفاق بیافتد گفت: متاسفانه این امر اتفاق افتاد و این مصوبه باعث تاسف و تاثر همه‌ ما شد، اما باید ما را هوشیار کند که در معرض تهدید هستیم.
وی اظهار امیدواری کرد که به لطف خدا و همبستگی ملی این مشکلات که پیش روی ملت ایران است خنثی شود.
رییس بنیاد باران در ادامه اظهار داشت: من از تصویب این نوع مصوبات متاسفم، این مصوبات کمکی به رفع سوء تفاهمات بین ایران و آمریکا نمی‌کند، بلکه مشکلات را بیشتر می‌کند لذا امیدوارم عقلای قوم متوجه شوند و درصدد جبران برآیند.


نظر شما( )
<      1   2   3   4   5   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

هشدارهاشمی
درمان اقتصادایران
راه نجات کشور
خاتمی و اصلاح طلبی
قدری تامل
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

151034

بازدید امروز

0

بازدید دیروز

13

حضور و غیاب
یــــاهـو


 RSS 


 درباره خودم

ایران سربلند
سیدشهاب الدین عالمیان
حدود26 سال سابقه ی اجرایی وفرهنگی درآموزش و پرورش تهران دارم.فارغ التحصیل رشته ی اقتصادازدانشگاه تهران هستم.

 لوگوی وبلاگ

ایران سربلند

 پیوندهای روزانه


 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

86

 لینک دوستان

به وسعت دنیا
« یا مهدی ادرکنی »
دوستداران حقیقت
کوثر
وبلاگ حامیان وطن

لوگوی دوستان






















آوای آشنا

اشتراک